Featured

Фотоконкурс "Моето щуро лято 2023"

Уважаеми ученици от СПГ "Алеко Константинов",

Вашето училище за втора поредна година организира фотоконкурс САМО за вас на тема "МОЕТО ЩУРО ЛЯТО 2023". Отразете летните си моменти в снимка - забавление, съпричастност, позитивно събитие, пътешествие, спортуване и добротворство. Можете да участвате САМО с една снимка, направена от ВАС. При необходимост трябва да можете да докажете авторство.

Изисквания: снимката да е с максимална резолюция, ясни послания, позволена е обработката на яркост и контраст.

БЕЗ: емотикони, колажи, графики и ретуширане, без надписи, дата и име на телефона или фотоапарата. Изпращайте снимките на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с трите си имена, клас, име на снимката и телефонен номер за обратна връзка. Г-жа Ценка Петкова ще публикува получените снимки от нейно име във Фейсбук групата на гимназията и надпреварата ще е онлайн. Моля да спазите изискването да ги изпращате от 7 до 10 септември 2023 г. включително.

Победителите ще бъдат определени посредством гласуване (лайкове) от 11 до 13 септември 2023 г. във Фейсбук групата на гимназията. Първите трима, събрали най-много харесвания ще получат награди, които ще бъдат връчени на тържеството за откриването на новата учебна година на 15 септември 2023 г.

Весело лято на всички ученици!

Контактна информация

Свищовска професионална гимназия
"Алеко Константинов"

🌐 ул. "Искър" №19, гр. Свищов,
обл. В. Търново, 5250, България

✉️ Е-мейл: info-300819@edu.mon.bg
Стационарни телефони:
📞 0631/60812 - Директор
📞 0631/60851 - Канцелария

🕔 Работно време:
делнични дни от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

 

billboard spg 1

 

 

telefon