Featured

Представяне на професиите на СПГ "Алеко Константинов" пред Аквилон

Демонстрация на знания и умения имащи за цел кариерното ориентиране на ученици в прогимназиален етап на обучение в изпълнение на дейност 9 „Информационни дейности и кампании за повишаване привлекателността на професионалното образование и обучение и засилване на връзката с ученици/родители“ от Проект BG05SFPR001-3.001-0001 „Модернизиране на професионалното образование и обучение“, финансиран от Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансиран от Европейския съюз.
 
На 28 май от 16:00ч. на паркинга пред супермаркет "Аквилон", Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" представи професиите, по които ще се осъществи прием за учебната 2024/2025 година на ученици, завършили 7 клас. Нашите учениците демонстрираха уменията си по изучаваните професии.
 
Бъдещите автотехници извършваха:
✓ Безплатна компютърна диагностика на Вашия автомобил;
Безплатна проверка на осветителната уредба на автомобила.
 
Нашите бъдещи готвачи:
✓ Приготвяха за всички присъстващи кулинарни изкушения;
✓ Дадоха възможност на посетителите да проверят готварските си умения с приготвянето на вкусни хапки.
 
Бъдещите автомонтьори извършиха компютърна диагностика на автомобилите на клиенти на супермаркет "Аквилон" и доказаха, че вече знаят и могат! Младите ни кулинари зарадваха присъстващите с вкусни изкушения - наслада за сетивата!
 

Нашите ученици са доказателство, че правилния избор, добрата мотивация и наставничеството на висококвалифицирани специалисти е определящо за професионалното и личностното развитие на младите хора! Те избраха СПГ "Алеко Константинов"!

Сега е ваш ред, скъпи седмокласници! Ако искате да се сте ненадминати в кухнята или пък ви привлича автомобилизма и техниката, вашето място е при нас - Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов"! Едно училище - много възможности!

 

Контактна информация

Свищовска професионална гимназия
"Алеко Константинов"

🌐 ул. "Искър" №19, гр. Свищов,
обл. В. Търново, 5250, България

✉️ Е-мейл: info-300819@edu.mon.bg
Стационарни телефони:
📞 0631/60812 - Директор
📞 0631/60851 - Канцелария

🕔 Работно време:
делнични дни от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

 

billboard spg 1

 

 

telefon