Featured

Награди от РУО-Велико Търново за постижения на национални състезания по професии

На тържествена церемония в зала 1 на Регионално управление на образованието – Велико Търново на 5.06.2024 г. бяха връчени наградите на РУО - Велико Търново за високи постижения на национални състезания по професии и принос в издигане престижа на образователната система на област Велико Търново за учебната 2023/2024 година. Събитието бе открито от инж. Розалия Личева, началник на РУО- Велико Търново, която приветства присъстващите и подчерта, че „Днешният празник е символ на уважение и благодарност към труда и резултатите на достойните млади хора и на техните учители“.

Николай Любенов, учител в СПГ „Алеко Константинов“, бе удостоен с грамота по Статута за присъждане и връчване на почетни награди в системата на предучилищното и училищното образование в област Велико Търново за подготовката на ученици, спечелили призови места на национални състезания по професии, за доказан професионализъм в процеса на обучение и възпитание на учениците, за мотивацията и използването на подходящи педагогически методи и интерактивни технологии в реализирането на обучението, за изграждането на ефективни взаимоотношения и партньорства за създаване на стимулираща среда за обучение на всички ученици през учебната 2023/2024 година.

Грамоти за високи постижения на национални състезания по професии и принос в издигане престижа на образователната система на област Велико Търново през учебната 2023/2024 получиха и възпитаниците на СПГ „Алеко Константинов“ Атанас Каишев, Даниел Грозданов и Росен Йорданов от XIа клас - професия "Техник-технолог в дървообработването", специалност "Мебелно производство". Поздравления за поредното признание на нашите ученици и на техния ръководител Николай Любенов.

Контактна информация

Свищовска професионална гимназия
"Алеко Константинов"

🌐 ул. "Искър" №19, гр. Свищов,
обл. В. Търново, 5250, България

✉️ Е-мейл: info-300819@edu.mon.bg
Стационарни телефони:
📞 0631/60812 - Директор
📞 0631/60851 - Канцелария

🕔 Работно време:
делнични дни от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

 

billboard spg 1

 

 

telefon